За нас

Център "Хайро" лого

Център „Хайро“ е нестопанска организация, създадена да подпомага личната предприемчивост и любознателност във всички сфери на живота. Предлага обучения, материали и консултиране в пресечната точка между финанси, кариера, бизнес и всекидневие. Израз е на желанието ни да живеем в общество, където и най-сложните въпроси се решават рационално и с помощта на възможно най-добрите познания на човечеството досега, и в което задаването на въпроси се насърчава. Дейността на организацията се финансира с лични средства на основателя, Андрей Неделчев, и дарения от спомоществуватели.

Името „Хайро“ произлиза от старогръцки и означава „радвам се“. Отразява възгледа ни, че колкото повече опознава човек света и себе си, толкова повече може да се радва на подаръците, които Създателят ни поднася ежедневно.

ВИЗИЯ
Всеки човек в България да взима рационални решения по отношение на важните въпроси в живота въз основа на най-добрите постижения в знанието, с които човечеството разполага.

МИСИЯ
Център „Хайро“ съществува, за да подпомага личната предприемчивост и любознателност във всички сфери на живота. Осъществява тази мисия като организира курсове и обучения, издава печатни и дигитални материали, предоставя аудио и видео съдържание, и предлага лично и групово консултиране.

Повече за дейностите на центъра може да прочетете на страницата Проекти.