През есента на 2007 г. в София беше създадено Сдружение Краун България с цел разпространяване на християнските ценности по отношение на финансите и бизнеса сред всички българи. Като част от тази мисия бяха издадени цял набор от книги, аудио и видео материали. Стотици българи (както християни, така и друговерци) участваха в различни семинари, обучения и конференции. Десет години по-късно обаче има още много наши сънародници, които са объркани относно връзката между следването на Христос и ежедневното боравене с пари. Още повече са онези, които имат значителни финансови проблеми и са в плен на непрестанни тревоги. Затова, екипът на Център „Хайро“ искаме да съдействаме за промяна на това положение.

Предлагаме материалите на Краун на повече от 50% намаление от коричната цена. Отстъпката важи само за поръчки от 10 или повече броя от дадено заглавие. Цените и конкретните заглавия са посочени по-долу (всеки линк отпраща към страницата за поръчка с подробна информация за изданието), а изданията може да се закупят и поединично от интернет книжарницата ни.

В допълнение на специалната отстъпка, всеки закупил повече от 10 бр. от дадено заглавие ще получи в електронен формат курса за изучаване в малки групи „Библейски принципи за финансите – ръководство за малки групи“ (281 стр.), който съдържа уроци за лично изучаване, въпроси за дискусия в малка група, както и практични задания за усвояване на полезни навици, и полагане на стабилна основа за личното и семейно финансово здраве. Получилите курса имат правото да разпечатват части или целия материал за собствено ползване и на онези, които са част от тяхната организация, църква или екип. Заедно с курса ще получат и видео ръководство за фасилитатори (на английски език).

Ако имате каквито и да било въпроси или забележки, не се колебайте да се свържете с нас незабавно!