Спазваме традицията си два пъти в годината да предоставяме възможност на ограничен брой хора да получат професионална кариерна консултация при промоционални условия.

Понеже знаем, че за мнозина българи цената на тази услуга изглежда твърде висока, сега предлагаме на петнадесет от вас да получат пълния пакет за възрастни (който иначе струва 180 лв.) само срещу 110 лв. Пакетът включва:

  • Career Direct® – интернет тест от 500+ въпроса, който ще изложи вашия личен профил (30+ стр.) в четири измерения – личностни характеристики, интереси, умения и ценности
  • Лична консултация с професионален консултант (120+ мин.) в присъствието на брачен партньор/близки
  • Постоянен достъп до online колекция с дигитални материали за професионално ориентиране: наръчници, книги, аудио и видео лекции
  • Въпросник, който да ви помогне да планирате следващите си стъпки на действие
  • Месец след първоначалната консултация, последваща лична онлайн консултация (30-60 мин.), на която да обсъдите възникнали въпроси и следващите стъпки за действие
  • Членство във Facebook група с ограничен достъп, където споделям полезни материали за кариерно развитие

Съвсем не преувеличавам като твърдя, че кариерната консултация е един от най-разумните подаръци, който може да направите сами на себе си, или на любим човек. Ако самите вие сте наясно с това накъде вървите и какво планирате да постигнете, подарете я на другиго, за когото би било от полза да се огледа в онова, което има като потенциал, възможностите, които реалистично би могъл да използва, и целите, от които не бива да се бои.

Кариерната консултация е чудесен подарък както за млади хора, които тепърва започват да изграждат своята кариера, така и за зрели професионалисти, които започват да се уморяват от рутината в своя професионален път. Подходяща е за млади влюбени, които тепърва започват своя семеен път, както и за опитни двойки, които искат да разберат по-добре по какво се различават и в какво се допълват. Защото професионалното развитие има несъмнено влияние и върху динамиката на една връзка.

Ако имате служител, в чийто потенциал искате да инвестирате, кариерната консултация ще ѝ/му даде солидна насока и практични инструменти за развитие. На вас пък резултатите от теста ще покажат коя е най-адекватната посока за повишение.

С две думи, живеем в свят, в който възможностите за развитие са повече от когато и да било преди, и професионалния път не се избира веднъж завинаги, а минава през значителни промени на всеки 4-8 години. Всичко това изисква повече внимание и мисъл, а страничната гледна точка на опитен консултант е вече не лукс, а насъщна необходимост.

С настоящата си промоционална кампания предлагаме на петнадесет от вас да получат по-широк набор от услуги отколкото са били достъпни досега на цена, която е драстично по-ниска от обичайната. Толкова сме сигурни в качеството на услугата, която предлагаме, че ако в рамките на 60 дни след плащането заявите, че не сте доволни от полученото, ще ви върнем цялата сума.

Не се колебайте, а се свържете незабавно с нас!


Андрей Неделчев е основателят на Център „Хайро“ и сертифициран кариерен консултант. От 2010 г. досега е консултирал клиенти от повече от десет държави като междувременно е помогнал на стотици други чрез индивидуални разговори, работилници и обучения. Има представа за тенденциите и възможностите на „пазара на професии“, и умее да провокира чрез въпроси мисленето на своите клиенти, така че да си изяснят с какви дадености разполагат, към какви цели се стремят, и какъв е най-удачният начин да постигнат въпросните цели.